Ruimte genoeg om te wonen en te leven zoals jij dat wilt

1 UNIEKE PAVILJOENWONING

Haal de champagne maar te voorschijn, want dit is de parel van Wetterhiem waar op geproost mag worden!

Haal de champagne maar tevoorschijn

1 UNIEKE PAVILJOENWONING

Haal de champagne maar tevoorschijn, want dit is de parel van Wetterhiem waar op geproost mag worden! Uniek in z’n soort is deze karakteristieke paviljoenwoning. Van een prachtige erker, die doorloopt op de hoek van de woning tot de fantastische glas-in-lood ramen; daadwerkelijke alle details van deze paviljoenwoning passen tot in perfectie bij elkaar.

Het oog voor detail van de architecten gaat zelfs zo ver dat in de glas-in-lood ramen gekozen is voor een historische link met de voormalige Middelsee. Op de oude kaarten is deze waterpartij nog altijd te zien. En voortaan dus ook in het beschilderde glaswerk van jouw woning.

Bekijk woningaanbod

Ruimte genoeg om te wonen en te leven zoals jij dat wilt

DROMEN KOMEN UIT

Bijzonder aan de paviljoenwoning is dat deze woning op de begane grond volop ruimte biedt voor een commerciële ruimte. Heb je altijd al je eigen werkstudio aan huis gewild? Of droom je van een knus horecazaakje? Ook dat is mogelijk. De woning heeft twee entrees, een centrale ingang voor de commerciële ruimte en een voordeur voor de woning. Daarnaast is de bovenverdieping volledig vrij indeelbaar (optioneel) en biedt de zolder volop ruimte om te wonen zoals jij dat wilt.

Zoals moeder natuur het heeft bedoeld

GROEN WONEN IN HET KWADRAAT

Groen wonen is in ieder detail doorgevoerd in het ontwerp. Laat je rozenstruik weelderig bloeien in je eigen achtertuin en vul het boeket aan met bloemen uit de pluksteeg. En terwijl de rozen groeien in de zon, laad je je eigen energie op voor alle apparaten in huis. Dit is groen wonen in het kwadraat.

De woningen in Wetterhiem voldoen aan de laatste BENG-eisen voor Bijna Energie Neutrale Gebouwen. De woningen zijn zeer goed geïsoleerd, hebben alle laatste technische installaties in huis en kennen uitsluitend raampartijen voorzien van isolatieglas. Daarnaast krijgt iedere woning in de basis 3 zonnepanelen en een individuele bodem warmtepomp. Daarmee kun je de woning verwarmen in de winter en koelen in de zomer. Bovendien voorkom je lawaai en is het groene systeem perfect weggewerkt in je tuin.

Bekijk woningaanbod

Meer weten? Neem vrijblijvend contact op met Makelaardij Hoekstra