Een uitzicht om bij weg te dromen

6 STIJLVOLLE PLEINWONINGEN

Robuust, stoer en elegant tegelijk. En belangrijker nog: stuk voor stuk hebben ze vanaf de tweede verdieping een uitzicht om van te dromen.

Een uitzicht om bij weg te dromen

6 STIJLVOLLE PLEINWONINGEN

Als er zes woningen een podium verdienen dan zijn het wel deze stijlvolle pleinwoningen. Robuust, stoer en elegant tegelijk. En belangrijker nog: stuk voor stuk hebben ze vanaf de tweede verdieping een uitzicht om van te dromen. Je kijkt namelijk uit over het sfeervolle dorpsplein aan de Middelseefeart.

Doet de buitenzijde je al naar adem happen? Kom dan vooral binnen en verbaas je over de zee aan ruimte. Door de grote glaspartijen is ieder zonnig vertrek een plaatje. Een plaatje dat je zelf compleet maakt met meer dan genoeg ruimte voor al jouw woonwensen. Dit magnifieke uitzicht is zelfs te bewonderen vanuit de studeer- of werkkamer op de tweede verdieping. Maar denk erom: met zo'n uitzicht kom je niet meer aan werken toe.

Bekijk woningaanbod

Ruimte genoeg om te wonen en te leven zoals jij dat wilt

HOE WIL JIJ WONEN?

Je kiest zelf of je de keuken aan de achter- of voorzijde (optioneel) van de woning wilt hebben. Daarnaast ontdek je in deze woning een zeer royale bovenverdieping van maar liefst 29 m². Deze ruimte leent zicht uitstekend als werkkamer, opbergruimte of extra slaapkamer.

Zoals moeder natuur het heeft bedoeld

GROEN WONEN IN HET KWADRAAT

Groen wonen is in ieder detail doorgevoerd in het ontwerp. Laat je rozenstruik weelderig bloeien in je eigen achtertuin en vul het boeket aan met bloemen uit de pluksteeg. En terwijl de rozen groeien in de zon, laad je je eigen energie op voor alle apparaten in huis. Dit is groen wonen in het kwadraat.

De woningen in Wetterhiem voldoen aan de laatste BENG-eisen voor Bijna Energie Neutrale Gebouwen. De woningen zijn zeer goed geïsoleerd, hebben alle laatste technische installaties in huis en kennen uitsluitend raampartijen voorzien van isolatieglas. Daarnaast krijgt iedere woning in de basis 3 zonnepanelen en een individuele bodem warmtepomp. Daarmee kun je de woning verwarmen in de winter en koelen in de zomer (let op: dit is geen airco). Bovendien voorkom je lawaai en is het groene systeem perfect weggewerkt in je tuin.

Bekijk woningaanbod

Meer weten? Neem vrijblijvend contact op met Makelaardij Hoekstra