Haal de kroonluchter maar van zolder

20 STATIGE SINGELWONINGEN

Zeg nou zelf, wat is er markanter dan een prachtig glas-in-loodraam in je woning?

Haal de kroonluchter maar van zolder

20 STATIGE SINGELWONINGEN

Zeg nou zelf, wat is er markanter dan een prachtig glas-in-loodraam in je woning. Bij de 20 statige singelwoningen in Wetterhiem komt karakter en comfort ongemerkt samen. Niet alleen de prachtige details aan de buitenzijde zullen je doen verbazen. In de woning ontdek je een verhoogd plafond van maar liefst 3,20 meter hoog en ook de verdieping biedt een zee aan ruimte.

Bekijk woningaanbod

RUIMTE GENOEG OM TE WONEN EN TE LEVEN ZOALS JIJ DAT WILT

HOE WIL JIJ WONEN?

Je kiest zelf of je de keuken aan de achter- of voorzijde (optioneel) van de woning wilt hebben. En wat dacht je van de zeer grote zolder die zich uitstekend leent als werkkamer, opbergruimte of hobbyatelier. Met een zolder van 35 m² (in de kopwoning 28 m²) kun je zelfs kiezen voor een stoere extra slaapkamer.

Zoals moeder natuur het heeft bedoeld

GROEN WONEN IN HET KWADRAAT

Groen wonen is in ieder detail doorgevoerd in het ontwerp. Laat je rozenstruik weelderig bloeien in je eigen achtertuin en vul het boeket aan met bloemen uit de pluksteeg. En terwijl de rozen groeien in de zon, laad je je eigen energie op voor alle apparaten in huis. Dit is groen wonen in het kwadraat.

De woningen in Wetterhiem voldoen aan de laatste BENG-eisen voor Bijna Energie Neutrale Gebouwen. De woningen zijn zeer goed geïsoleerd, hebben alle laatste technische installaties in huis en kennen uitsluitend raampartijen voorzien van isolatieglas. Daarnaast krijgt iedere woning in de basis 3 zonnepanelen en een individuele bodem warmtepomp. Daarmee kun je de woning verwarmen in de winter en koelen in de zomer (let op: dit is geen airco). Bovendien voorkom je lawaai en is het groene systeem perfect weggewerkt in je tuin.

Bekijk woningaanbod

Meer weten? Neem vrijblijvend contact op met Makelaardij Hoekstra