Ieder een eigen gezicht

16 CHARMANTE STRAATJESWONINGEN

'De drie verschillende geveltypen geven ieder huis een eigen gezicht'

Ieder een eigen gezicht

16 CHARMANTE STRAATJESWONINGEN

Het is alsof je een levensgrote historische ansichtkaart binnenwandelt wanneer je langs de 16 charmante straatjeswoningen loopt. De drie verschillende geveltypen geven ieder huis een eigen gezicht. Van houten boothuis tot eigenzinnig grachtenpand; hier vind je gegarandeerd een woning die precies past bij jouw smaak én woonwensen, want een aantal woningen zijn extra breed met een beukmaat van 6.30 meter.

Opvallend zijn de goudkleurige kajuiten met een brede sierlijst. Ze lijken de kroon te vormen op de bijzondere architectuur. Wanneer je goed kijkt, herken je materialen en vormen uit historische Friese binnensteden. Geen wonder, want de architecten lieten zich maar wat graag inspireren door de mooiste pareltjes van Friesland.

Bekijk woningaanbod

Ruimte genoeg om te wonen en te leven zoals jij dat wilt

HOE WIL JIJ WONEN?

Je kiest zelf of je de keuken aan de achter- of voorzijde (optioneel) van de woning wilt hebben. Daarnaast ontdek je een royale zolder van maar liefst 24 m² (in de kopwoning 26 m²). Deze ruimte leent zicht uitstekend als werkkamer, opbergruimte of extra slaapkamer.

Zoals moeder natuur het heeft bedoeld

GROEN WONEN IN HET KWADRAAT

Groen wonen is in ieder detail doorgevoerd in het ontwerp. Laat je rozenstruik weelderig bloeien in je eigen achtertuin en vul het boeket aan met bloemen uit de pluksteeg. En terwijl de rozen groeien in de zon, laad je je eigen energie op voor alle apparaten in huis. Dit is groen wonen in het kwadraat.

De woningen in Wetterhiem voldoen aan de laatste BENG-eisen voor Bijna Energie Neutrale Gebouwen. De woningen zijn zeer goed geïsoleerd, hebben alle laatste technische installaties in huis en kennen uitsluitend raampartijen voorzien van isolatieglas. Daarnaast krijgt iedere woning in de basis 3 zonnepanelen en een individuele bodem warmtepomp. Daarmee kun je de woning verwarmen in de winter en koelen in de zomer (let op: dit is geen airco). Bovendien voorkom je lawaai en is het groene systeem perfect weggewerkt in je tuin.

Bekijk woningaanbod

Meer weten? Neem vrijblijvend contact op met Makelaardij Hoekstra