Op de hoogte blijven? Schrijf je in.

In ontwikkeling

De verkoop van de woningen van Wetterhiem staat on hold vanwege mogelijke herontwikkeling.

Inschrijven

Je tijd ver vooruit

Wetterhiem

In het stadsdeel Middelsee komen in totaal 3200 woningen. Maar zo ver is het nog niet. De eerste woningen worden gebouwd in Havenstêd en Wetterstêd, in totaal zo’n 750 woningen, die stap voor stap ontwikkeld worden. Middelsee bestaat niet alleen uit woningen, maar ook (sport)voorzieningen, openbaar groen en infrastructuur zijn belangrijke aspecten. Een compleet nieuw stadsdeel met alles erop en eraan.

De verkoop van de woningen van Wetterhiem staat on hold vanwege mogelijke herontwikkeling. Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je in.

Inschrijven

Het nieuwste stukje Leeuwarden

Middelsee

Middelsee is de nieuwe wijk van Leeuwarden, direct onder het Van Harinxmakanaal. Geen brave nieuwbouwwijk maar een echt stuk stad. Compact opgezet maar met oog voor water en groen. Met een robuuste haven en een typisch Friese waterstad als sfeerbepalers.

In Middelsee komen in totaal 3200 woningen. Maar zo ver is het nog niet. De eerste woningen worden nu gebouwd in de Havenstêd en Wetterstêd, in totaal zo’n 750 woningen, die stap voor stap ontwikkeld worden. Wetterhiem is hier onderdeel van.

Intussen wordt er ook nagedacht over de invulling van de andere deelgebieden zoals Boksumerhoeke en De Fellingen. Niet alleen woningen, maar ook voorzieningen, openbaar groen en infrastructuur. Een compleet nieuw stadsdeel met alles erop en eraan.

Meer weten? Neem vrijblijvend contact op met Makelaardij Hoekstra