Verkoop gestart!

Ieder een eigen gezicht

Straatjeswoning

Als je langs de 16 charmante straatjeswoningen loopt is het net alsof je een levensgrote historische ansichtkaart binnenwandelt. De verschillende geveltypen geven ieder huis een eigen gezicht.

Haal de kroonluchter maar van zolder

Singelwoning

Zeg nou zelf, wat is er markanter dan een prachtig glas-in-loodraam in je woning. Bij de 20 statige singelwoningen in Wetterhiem komt karakter en comfort ongemerkt samen.

Een uitzicht om bij weg te dromen

Pleinwoning

Als er zes woningen een podium verdienen dan zijn het wel deze stijlvolle pleinwoningen. Robuust, stoer en elegant tegelijk. En belangrijker nog: ze hebben een uitzicht om van te dromen.

43 woningen Wetterhiem, Middelsee

In het stadsdeel Middelsee komen in totaal 3200 woningen. Maar zo ver is het nog niet. De eerste woningen worden gebouwd in Havenstêd en Wetterstêd, in totaal zo’n 750 woningen, die stap voor stap ontwikkeld worden. Middelsee bestaat niet alleen uit woningen, maar ook (sport)voorzieningen, openbaar groen en infrastructuur zijn belangrijke aspecten. Een compleet nieuw stadsdeel met alles erop en eraan.

Wetterhiem is een project van Friso Bouwgroep en bestaat uit 43 woningen, die zich onderverdelen in vier karakteristieke woningtypen. Ontdek de statige singelwoningen, de charmante straatjeswoningen, de stijlvolle pleinwoningen en de exclusieve paviljoenwoning. Drieënveertig hoofdrolspelers die Wetterhiem haar bijzondere ambiance geven. Een wijk waar je je gegarandeerd thuis voelt.

Wil jij wonen in Wetterhiem? Bekijk alle woningen en geef je favoriete bouwnummers door!

Bekijk woningen

Het nieuwste stukje Leeuwarden

Middelsee

Middelsee is de nieuwe wijk van Leeuwarden, direct onder het Van Harinxmakanaal. Geen brave nieuwbouwwijk maar een echt stuk stad. Compact opgezet maar met oog voor water en groen. Met een robuuste haven en een typisch Friese waterstad als sfeerbepalers.

In Middelsee komen in totaal 3200 woningen. Maar zo ver is het nog niet. De eerste woningen worden nu gebouwd in de Havenstêd en Wetterstêd, in totaal zo’n 750 woningen, die stap voor stap ontwikkeld worden. Wetterhiem is hier onderdeel van.

Intussen wordt er ook nagedacht over de invulling van de andere deelgebieden zoals Boksumerhoeke en De Fellingen. Niet alleen woningen, maar ook voorzieningen, openbaar groen en infrastructuur. Een compleet nieuw stadsdeel met alles erop en eraan.

Nieuwsgierig naar de verschillende woningen van Wetterhiem? Bekijk de verschillende woningtypes.

Bekijk woningtypes

Meer weten? Neem vrijblijvend contact op met Makelaardij Hoekstra