Stap voor stap

Planning en procedure

Jouw account aanmaken

Schrijf je in!

Maak een account aan om je interesse in Wetterhiem kenbaar te maken. Klik op ‘Inschrijven’ en volg eenvoudig de stappen. Je ontvangt een e-mail waarmee je je eigen wachtwoord kunt instellen. Klik vervolgens op ‘Bevestigen’ en je persoonlijke account is een feit. Je wordt nu als eerste op de hoogte gehouden van alle ontwikkelingen rondom Wetterhiem!

Inschrijven

Bekendmaking definitieve verkoopprijzen

2 juni: start verkoop

Op donderdag 2 juni start de officiële verkoop in het informatiecentrum "Docks" van Middelsee. Onder het genot van een hapje en drankje kun je van 16.00 tot 18.00 uur in het informatiecentrum alle verkoopinformatie, waaronder de verkoopbrochure, prijslijst, technische omschrijving en verkoopprocedure in ontvangst nemen en uiteraard al je vragen te stellen.

Tijdstip: 16.00 - 18.00 uur
Locatie: Informatiecentrum Docks
Adres: Redbadwei 14, Leeuwarden

Inschrijven voor gewenste bouwnummer(s)
Wil je in aanmerking komen voor jouw favoriete bouwnummer(s)? Vul dan vanaf donderdag 2 juni 16.00 uur het inschrijfformulier in via je account. De voorkeur van je bouwnummers(s) geef je aan op de pagina: woningaanbod. Je kunt je inschrijven tot maandag 13 juni 17.00 uur. 

Inschrijven

Je ontvangt bericht van Makelaardij Hoekstra

Toewijzing woningen

Op dinsdag 14 juni worden de woningen toegewezen. Wanneer je een woning hebt toegewezen gekregen neemt Makelaardij Hoekstra contact met je op voor het maken van een afspraak om de optie toe te lichten en jouw vragen te beantwoorden.

Eind 2023 in jouw nieuwe woning

Voorbereiding start bouw

Nu de verkoop van start gaat worden de eerste voorbereidingen getroffen voor de uiteindelijke bouwwerkzaamheden. Naar verwachting wordt de bouw van de 43 woningen begin 2023 ingepland. We hopen dan eind 2023 de eerste woningen te kunnen opleveren.

Meer weten? Neem vrijblijvend contact op met Makelaardij Hoekstra